Familie opstellingen

Familie-opstellingen laten zich wat lastig uitleggen, ik vond ooit onderstaande tekst, helaas weet ik de bron niet meer, maar ik vind het een juiste uitleg:

Familie-opstellingen zijn een manier om problemen of blokkades te verhelderen door te kijken en ervaren hoe je dat vanuit je familiesysteem mee genomen hebt. Dit zijn meestal onbewuste processen. Tijdens de opstelling gebeurt veel wat ook niet getoond wordt, maar innerlijk weet je dat. Er wordt een bron aangesproken die ruimer is dan je kan bevatten met je geest, met je verstand. Tijdens een opstelling worden patronen hersteld, komen mensen op hun plaats, ook in het verleden, komen zaken tot een duidelijkheid en dat gaat stilaan, dat gaat niet ineens. De familieopstelling schept de mogelijkheid om antwoorden te krijgen uit het leven zelf. Wanneer mensen leren naar zichzelf te kijken, naar hun eigen familie, naar de consequenties van hun handelingen, dan komen ze telkens op bepaalde schema’s en bepaalde wetten terug die moeilijk liggen. In de familieopstelling brengt de ziel licht in het familiesysteem zodat ze een stap kunnen zetten die belangrijk is. Doel is dat harmonie hersteld wordt.

Werken met familie-opstellingen is prachtig om te doen, maar meestal niet in woorden uit te leggen.
De opbrengst van de opstellingen die ik doe gaan naar een goed doel. Zoals ik nu werk: wil jij een opstelling?, dan regel jij de ruimte (kan in een huiskamer, alles aan de kant, of in een garage of…) jij regelt deelnemers (min. 8-10) en je regelt twee mensen die een opstelling willen doen. (dat kun je zelf zijn, maar dat mogen ook twee anderen zijn). Zie je dat zitten, stuur me een mail. (mail: dianakors@outlook.com)

Reacties zijn uitgeschakeld.