Over Diana Kors en activiteiten van Diana.

P1060210

Ik ben Diana Kors (1965) en ik ben een zoeker, zoekend naar het juiste pad in mijn leven, naar de zingeving in mijn leven.  Dat valt niet mee, ik heb veel uitgeprobeerd soms met succes, soms zonder succes, veel ervaring opgedaan en bijhorende opleidingen gevolgd.  En nog steeds staat het leven niet stil en brengt het iedere dag iets nieuws.

Ik fotografeer, dat is een passie en hobby. Ik fotografeer voor mijn eigen plezier en in opdracht. Opdrachten om ceremonies vast te leggen. Afscheidsceremonie (uitvaart), vieringen om te gedenken en vieren, zoals midzomerviering.  De sfeer vastleggen, dat vind ik een uitdaging. Lees hier voor meer informatie.

Ik werk als uitvaartspreker.  Dat houdt in dat ik de afscheidsdienst bij een uitvaart begeleid,  een in memoriam schrijf en voordraag.  Of  ik help de nabestaanden met het schrijven hiervan. Ik vind het belangrijk de laatste afscheid bijzonder is. Een tekst en rituelen helpen daarbij. Soms vinden mensen het prettig omdat uit handen te geven.

Ik begeleid  als coach particulieren en ondernemers die de moed hebben om in de spiegel te kijken en op die manier een verandering willen realiseren. Of misschien geen verandering maar acceptatie.
Ik begeleid familie-opstellingen. Dit op verzoek. de geïnteresseerde zorgt zelf voor ruimte en voldoende mensen. Inkomsten die ik via opstellingenwerk heb gaan naar het goede doel van mijn vriendin in Egypte. http://www.light-of-life-luxor.com/ of eventueel naar een ander goed doel dat op mijn pad  komt.

Heb je interesse in één van deze activiteiten neem dan contact op, liefst per mail: dianakors@outlook.com   Over de kosten kunnen we het altijd eens worden.

Het is belangrijk om passie en plezier te hebben in je werk.
Mijn foto’s kun je vinden op www.dianakors.nl
Mijn blog vind je op www.blog.dkors.nl

Ik heb een spier/stofwisselingziekte, wil je daar meer over weten lees dan dit document En dat wat je overkomt in je leven bepaalt niet je kwaliteit van leven maar hoe je ermee omgaat^

Wil je reageren op deze tekst, dan mag je dat mailen naar mij: dianakors@outlook.com 

 

DSC_0119 (2)

De vuile was hangen we niet graag buiten, maar de rest van de vuiligheid…

 

Qredits-coach_RGB_def_350px

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *