Over Diana

P1060210

Ik ben Diana Kors (1965) en ik ben een zoeker, zoekend naar het juiste pad in mijn leven, naar de zingeving in mijn leven.  Dat valt niet mee daarom  probeer ik veel uit. Ik heb een administratiekantoor opgezet en verkocht. Ik heb als bedrijfsmaatschappelijk werker gewerkt, ik heb een coachpraktijk opgezet. Ik heb vele hobby’s uitgeprobeerd, en vind daarin ook veel leuk. Ik heb kinderen gekregen en opgevoed. Met als resultaat dat ik veelzijdig ben. Maar ergens nog altijd opzoek naar…naar wat? De zin en onzin van het leven, Naar dat wat mij het gevoel geeft van doel en betekenis in het leven?  Het leven staat niet stil, iedere dag brengt iets nieuws. Ik sta niet stil, ik leer iedere dag weer iets nieuws.

Ik begeleid  als coach particulieren en ondernemers die de moed hebben om in de spiegel te kijken en op die manier een verandering willen realiseren. Of misschien geen verandering maar acceptatie.
Ik begeleid familie-opstellingen. Dit op verzoek. de geïnteresseerde zorgt zelf voor ruimte en voldoende mensen.

Ik werk als uitvaartspreker op verzoek.  Dat houdt in dat ik de afscheidsdienst bij een uitvaart begeleid en een in memoriam schrijf en voordraag. Dit omdat ik het belangrijk vind dat die laatste afscheid bijzonder is. En soms vinden mensen het prettig omdat uit handen te geven.

Heb je interesse in één van deze activiteiten neem dan contact op, liefst per mail: dianakors@outlook.com   Over de kosten kunnen we het altijd eens worden. Inkomsten die ik via deze werkzaamheden heb gaan naar het goede doel van mijn vriendin in Egypte.
http://www.light-of-life-luxor.com/ of eventueel naar een ander goed doel dat op mijn pad voorbij komt.

Daarnaast werk ik parttime bij Savona, ik schrijf en fotografeer dit alles met veel plezier.

Het is belangrijk om passie en plezier te hebben in je werk.
Mijn foto’s kun je vinden op www.dianakors.nl
Mijn blog vind je op www.blog.dkors.nl

Ik heb een spier/stofwisselingziekte, wil je daar meer over weten lees dan dit document En dat wat je overkomt in je leven bepaalt niet je kwaliteit van leven maar hoe je ermee omgaat^

Wil je reageren op deze tekst, dan mag je dat mailen naar mij: dianakors@outlook.com 

 

DSC_0119 (2)

De vuile was hangen we niet graag buiten, maar de rest van de vuiligheid…

 

Qredits-coach_RGB_def_350px

 

Comments are closed.