Over Diana

Ik ben Diana Kors (1965), passie en plezier in je werk en leven vind ik belangrijk. En natuurlijk weet ik dat het leven niet alleen plezier is. Maar ik ben wel overtuigd dat je zelf je leven maakt, wat je overkomt kun je niet altijd beïnvloeden, hoe je ermee omgaat wel.  Omdat passie in mijn werk voor mij belangrijk is, ben ik daar vaak naar op zoek (geweest). Daardoor heb ik veel gedaan, soms met succes, soms zonder succes, maar intussen met veel ervaring en meestal met plezier.  In mijn werk als afscheidsfotograaf komt mijn werk- en levenservaring goed van pas. Ik weet hoe het is om een dierbare te verliezen, ik ken de ervaring rondom de dagen van het afscheid.

Als vrijwilliger fotografeer ik voor Deel Je Verhaal in Tilburg. En ik  ben deelnemend fotograaf voor Project Zenna, iedere senior een gratis fotoshoot.
Daarnaast ben ik verbonden met project light of life luxor

Ik ben in staat de sfeer vast te leggen in een reportage, zodat daar een herinneringsboek uit gemaakt kan worden, waar je in bladert met een lach en een traan.  Lees hier voor meer informatie.

Ik schrijf graag, o.a. blogs. Soms om mijn ei kwijt te kunnen, soms omdat ik hoop mensen te raken en na te laten denken over het thema waarover ik schrijf. Mijn blogs vind je hier.

Heb je interesse in één van deze activiteiten neem dan contact op, liefst per mail: info@dkors.nl Over de kosten kunnen we het altijd eens worden.

Het is belangrijk om passie en plezier te hebben in je werk!
Mijn blog vind je op www.blog.dkors.nl

Ik heb een spier/stofwisselingziekte, wil je daar meer over weten lees dan dit document En dat wat je overkomt in je leven bepaalt niet je kwaliteit van leven maar hoe je ermee omgaat^

Wil je reageren op deze tekst, dan mag je dat mailen naar mij: dianakors@outlook.com 

 

dsc00731

 

Reacties zijn uitgeschakeld.