Over Diana

P1060210Ik ben Diana Kors (1965), passie en plezier in je werk en leven vind ik belangrijk. En natuurlijk weet ik dat het leven niet alleen plezier is. Maar ik ben wel overtuigd dat je zelf je leven maakt, wat je overkomt kun je niet altijd beïnvloeden, hoe je ermee omgaat wel.  Omdat passie in mijn werk voor mij belangrijk is, ben ik daar vaak naar op zoek (geweest). Daardoor heb ik veel gedaan, soms met succes, soms zonder succes, maar intussen met veel ervaring en meestal met plezier. Op dit moment doe ik het volgende, naast mijn parttime baan als financieel manager:

Fotograferen,  is een passie en hobby. Ik fotografeer voor mijn eigen plezier en in opdracht. Opdrachten om ceremonies vast te leggen, zoals een uitvaart of andere vieringen.  Ik fotografeer voor Deel Je Verhaal in Tilburg. Ik maak niet altijd technisch perfecte foto’s maar ik ben in staat de sfeer vast te leggen in een reportage, en daar gaat het om.  Lees hier voor meer informatie.

Ik schrijf graag, o.a. blogs. Soms om mijn ei kwijt te kunnen, soms omdat ik hoop mensen te raken en na te laten denken over het thema waarover ik schrijf. Mijn blogs vind je hier.

Ik ben spreker of ritueel begeleider bij uitvaarten.  Rituelen rondom afscheid zijn belangrijk voor de verwerking van het verlies van een dierbare.  Maar ook het levensverhaal over hoe de overledene in het leven stond, als mens, als partner, als (groot-) ouder, als kind, als werknemer, als vriend.  Een persoonlijk traject waar ik met de  nabestaanden meeloop om tot een afscheid te komen waarvan men achteraf zegt: Het klopte helemaal.  Ik gebruik graag symboliek, vooral uit de natuur. De natuur laat ons de cyclus zien van het leven, ieder seizoen opnieuw.

Heb je interesse in één van deze activiteiten neem dan contact op, liefst per mail: dianakors@outlook.com   Over de kosten kunnen we het altijd eens worden.

Het is belangrijk om passie en plezier te hebben in je werk.
Mijn foto’s kun je vinden op www.dianakors.nl
Mijn blog vind je op www.blog.dkors.nl

Ik heb een spier/stofwisselingziekte, wil je daar meer over weten lees dan dit document En dat wat je overkomt in je leven bepaalt niet je kwaliteit van leven maar hoe je ermee omgaat^

Wil je reageren op deze tekst, dan mag je dat mailen naar mij: dianakors@outlook.com 

 

dsc00731

 

Comments are closed.