Prijzen

Wat gaat het kosten?

Ik houd het eenvoudig, een fotosessie met maximaal 5 personen duurt tussen de 45 en 75 minuten, dat kost je € 185,= daarvoor krijg je alle leuke en ook ontroerende foto’s digitaal toegestuurd. Aantal is afhankelijk van het aantal personen, minimaal 10 stuks. Meer dan 5 personen op de foto, betaal je € 15,= per persoon meer.

We gaan dan naar een buitenlocatie, die kun je zelf aangeven of ik doe een suggestie, afhankelijk ook van het weer.
Wil je geen uitgebeide fotoshoot, maar heb je een paar professionele foto’s nodig b.v. voor je website, social media, dan zijn de kosten € 95, excl. eventuele reiskosten.
Wil je juist wel uitgebreide fotoshoot en heb je aan het gemiddelde van 1,5 uur niet genoeg, vraag dan om een offerte op maat!
Ik reken >15 km reiskosten, € 0,50 per km.

Niets leuker dan de foto straks aan de muur! Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden en daarbij kunnen wij je helpen. Wil je een foto geprint hebben op canvas, karton, aluminium, dan geef je aan om welke foto’s het gaag en ik zorg dat je die zelf rechtstreeks makkelijk kunt bestellen, voor je besteldt weet je wat je kosten zijn. Je foto’s komen niet openbaar te staan, tenzij ik je toestemming heb. Kijk hier voor wat voorbeelden en prijzen. Ik vind zelf op karton een hele leuk, betaalbare optie.
Je kan er overigens ook een leuke legpuzzel van laten maken, leuk als verjaardagskado!

Een fotoboek mag natuurlijk ook niet ontbreken, een grote, of juist een mini voor in de tas. Ik lever graag een fotoboek, verschillende maten, verschillende prijzen. Geef maar aan wat je wil en ik laat weten wat het kost. Je kunt dat natuurlijk ook zelf doen met de foto’s die je ontvangen hebt. (Een fotoboek van 15×20 ca. € 50)

Heb je een ander idee van wat je graag wilt: neem contact op en we overleggen over mogelijkheden en prijs.

Een bruilfoft vastleggen, gaat in overleg, ook of je nog een fotoboek erbij wilt hebben of een mooie print voor aan je muur. Je kunt rekenen met € 95 per uur

Voor bijzondere situaties handteer ik bijzondere prijzen. Schroom niet om te vragen en aan te geven wat er bijzonder is aan jouw situatie.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.