Fotoshoot

Ik maak foto’s waarbij
de verbinding zichtbaar is.

Bij iedere relatie, of het nu een liefdesrelatie, ouder/kind, broer/zus, grootouder/kleinkind, vrienden/vriendinnen, relatie met jezelf , er is verbinding.

Een moment in je/jullie leven, alleen, als koppel of samen met je (ouderlijk) gezin, met je moeder/vader of zus(sen) broers, collega’s vrienden/vriendinnen. En als daar een huisdier bij hoort, dan mag deze mee op de foto.

Een speciale gelegenheid of zomaar? Vaak is een jubileum een reden om met zijn allen op de foto te gaan. Of omdat bekend is geworden dat er binnen bepaalde tijd afscheid genomen moet worden van iemand. In deze situatie is de methode waarmee ik werk perfect toepasbaar, er wordt gelachen, er is ruimte voor een traan, er is diepgang. Behalve mooie foto’s een waardevolle herinnering.
Een fotoshoot kado geven, aan iemand anders, of jezelf is een kado van onschatbare waarde!

Buiten in het bos, heide, speeltuin, eigen tuin, ik heb opdrachtjes voor jullie, waardoor het nog makkelijker en vertrouwder wordt. Zelfs voor de shoot krijg je al opdrachtjes ter voorbereiding.
Zo krijg je een fotoserie die alles is, behalve geposeerd.  
Ik werk volgens Moment Design methode, klik hier wanneer je daar meer informatie over wilt
Voor prijzen: klik hier
Je kunt na afloop ook makkelijk een foto bestellen voor aan je wand, via fotoaandewand.com. Klik hier voor voorbeelden.

Welke kleding moet ik aan? Voor tips, klik hier.

Onderstaande foto’s zijn genomen n.a.v. betekenisweek, waarbij de fotoshoot kado werd gedaan omdat die speciale aandacht voor elkaar van onschatbare waarde is.

Reacties zijn gesloten.