Over Diana

Geboren in 1965, als jongste van drie. Mijn vader fotografeerde vaak en veel, en dat deed ik al jong ook.
1977, met mijn kleine camera op vakantie met mijn vader en moeder. Dat mijn vader het jaar erop er niet meer zou zijn al ik niet kunnen bedenken. Anders was ik nooit zuinig geweest op mijn fotorolletje, soms voel ik nog de spijt dat ik er niet meer gemaakt heb. Voel ik de spijt dat mijn vader veel fotografeerde en er dus niet vaak zelf op stond.
Foto’s zijn zo belangrijk! Ik wil nooit meer de spijt voelen, maar ik wil zeker ook niet dat mijn dierbaren ooit die spijt zouden voelen. Ik maak daarom vaak en veel foto’s van mijn man, zonen, schoondochters en kleinkinderen.
En natuurlijk ook omdat fotograferen mijn passie is!

Toch heeft het even geduurd voor ik er mijn beroep van gemaakt heb. Ik heb lang gezocht naar de vorm. Ik houd niet van statische opstellingen, in een studio.
Ik ga met het koppel, het gezin de natuur in. Ze krijgen opdrachten van mij, en zo wordt de fotoshoot een belevenis die nog leuke foto’s opleveren ook.
Zo werken past bij mij!

Reacties zijn gesloten.