Over Diana

Ik ben Diana Kors (1965), passie en plezier in je werk en leven vind ik belangrijk. En natuurlijk weet ik dat het leven niet alleen plezier is. Maar ik ben wel overtuigd dat je zelf je leven maakt, wat je overkomt kun je niet altijd beïnvloeden, hoe je ermee omgaat wel.  Omdat passie in mijn werk voor mij belangrijk is, ben ik daar vaak naar op zoek (geweest). Daardoor heb ik veel gedaan, soms met succes, soms zonder succes, maar intussen met veel ervaring en meestal met plezier.  In mijn werk als fotograaf komt mijn werk- en levenservaring goed van pas. Ik leg graag de emotie en de sfeer vast.  Of het nu gaat om afscheidsfotografie, een bedrijfsreportage of een fotoshoot van een gezin of familie. Ik werk buiten, in de natuur, waarbij ik uitga van natuurlijk gedrag en houdingen. Bij een pasgeborene werk ik thuis in het gezin van deze nieuwe wereldburger.
Uiteraard heb ik de nodige foto-opleidingen gedaan. Eind 2020 heb ik de opleiding Moment Design gedaan en Natuurlijk Lichtfotografie. Waardevolle aanvulling zoals ik de fotografie ervaar: fotograferen dat en met wat er is, spontaan in de omstandigheden (weer, licht e.d.) zoals ze zijn.

Als vrijwilliger fotografeer ik voor Deel Je Verhaal in Tilburg. En ik  ben deelnemend fotograaf voor Project Zenna, iedere senior een gratis fotoshoot.
Daarnaast heb ik foto’s gemaakt voor project light of life luxor

Hieronder vind je foto’s van project Schooltje in Nega  Abady, een van de projecten van Light of Life Luxor Ik ben onder de indruk van de kracht van de Egyptenaren in de huidige omstandigheden. Ik kom er erg graag! Wil je steunen? Klik dan hier, dan ga je naar de site en vind je meer informatie.

Reacties zijn gesloten.