Over Diana

Ik ben Diana Kors (1965), passie en plezier in je werk en leven vind ik belangrijk. En natuurlijk weet ik dat het leven niet alleen plezier is. Maar ik ben wel overtuigd dat je zelf je leven maakt, wat je overkomt kun je niet altijd beïnvloeden, hoe je ermee omgaat wel.  Omdat passie in mijn werk voor mij belangrijk is, ben ik daar vaak naar op zoek (geweest). Daardoor heb ik veel gedaan, soms met succes, soms zonder succes, maar intussen met veel ervaring en meestal met plezier.  In mijn werk als fotograaf komt mijn werk- en levenservaring goed van pas. Ik leg graag de emotie en de sfeer vast.  Of het nu gaat om afscheidsfotografie, een bedrijfsreportage of een fotoshoot van een gezin of familie. Ik werk buiten, in de natuur, waarbij ik uitga van natuurlijk gedrag en houdingen. Bij een pasgeborene werk ik thuis in het gezin van deze nieuwe wereldburger.

Als vrijwilliger fotografeer ik voor Deel Je Verhaal in Tilburg. En ik  ben deelnemend fotograaf voor Project Zenna, iedere senior een gratis fotoshoot.
Daarnaast heb ik foto’s gemaakt voor project light of life luxor

dsc00731

Reacties zijn gesloten.